Ook Alone in the Dark krijgt in mei een demo

De maand mei wordt een drukke maand voor liefhebbers van demo’s, want naast voorproefjes van games als The Bourne Conspiracy en Ninja Gaiden II zal er in mei ook een demo van Alone in the Dark verschijnen. Over de inhoud werd nog niet gesproken, maar de demo zal in elk geval uitgebracht worden voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal wellicht iets later volgen.

 1.   
  blizzardo's avatar

  Tsjakka!!!!:D

 2.   
  Niekolaas's avatar

  Joooeeeppieee 😀

 3.   
  Majo's avatar

  Over de inhoud werd nog niet gesproken, maar de demo zal in elk geval uitgebracht worden voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  Niet voor de Wii? Jammer, aangezien de game zelf wel voor de Wii wordt uitgebracht:

  Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal wellicht iets later volgen.

 4.   
  ckerigon's avatar

  het is volgens mij ook niet mogelijk, die 512 mb geheugen van de wii zal niet voldoende zijn

 5.   
  ChielB's avatar

  Die Wii en PS2 laten zich inderdaad niet zo goed lenen voor demo’s als de andere platformen.