Edele dieren op Age of Conan screenshots

In de wereld van Age of Conan bestaat openbaar vervoer niet, maar dat betekent niet dat je de hele dag moet lopen om wat te bereiken. Daar zijn paarden namelijk uitermate geschikt voor. De screenshots hieronder geven dat nog eens extra duidelijk aan.

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 23 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ziet er leuk uit!

  2.   
    Cyart's avatar

    denk dat de titel anders kan je ziet maar een dier en dat is een knol

  3.   
    Mick.W's avatar

    Ik las de titel van dit bericht snel door en ik las: ‘Edele delen op Age of Conan screenshots” 😛
    Gelukkig is dat niet zo.

  4.   
    Xtremie's avatar

    Volgens mij komt die ridder bij screen 1 uit de afkickkliniek een ridderpak met roze en heeft hij het paard ook nog helemaal opgepimpt 😕