Puzzelaar Echocrome in mei

De zwart-wit puzzelaar Echocrome verlaat Japan in mei, om ook de breinen te breken van Europese PSP en PS3 bezitters. Sony heeft bekend gemaakt dat hij volgende maand op UMD zal verschijnen voor de PSP en als downloadable game voor de PS3.

Echocrome is een door MC Escher geïnspireerde puzzel game, waarin je de camera draait om de omgeving te manipuleren. De graphics zijn zeer minimalistisch: zwarte lijntjes op een witte achtergrond. Als je het level zo draait dat je een deel van de omgeving voor een gat krijgt, waardoor het gat voor de speler uit beeld verdwijnt, rekent het spel het gat niet meer mee. Dit soort visuele illusies zal je veel zien in deze aankomende breinbreker.

Het is nog onduidelijk wanneer Echochrome zal verschijnen voor het PSN en de PSP.

  1.   
    ckerigon's avatar

    leek me leuker als ze het ietsje vrolijker maakte :p

  2.   
    Majo's avatar

    Het ziet er wel heel gaaf uit, ik ben benieuwd of het ook echt wat wordt. Wel jammer dat ie voor de PsP en Ps3 uitkomt, want t was waarschijnlijk ook een heel leuke game geweest voor de Ds, met zn touch screen.

  3.   
    ps3 gek's avatar

    Ik heb een japanse demo gespeeld, is niet veel aan. Ik moet toegeven, het is een erg origineel spelletje waarbij je algauw de nijging hebt om door te spelen en niet meer te kunnen stoppen. 😆