Gamersnet.nl

Grand Theft Auto IV-bundel voor PlayStation 3 ook naar Nederland

Grand Theft Auto IV zal in een speciale bundel verschijnen met de PlayStation 3. Dat is althans de conclusie die we konden trekken in dit nieuwsbericht. Tot nu toe was het onduidelijk of deze bundel ook naar Nederland zou komen, maar daarover hebben we nu duidelijkheid.

Op een releaselijst van Bart Smit, die gewoon in de winkels te vinden zijn, is namelijk het Grand Theft Auto IV-pakket te zien. Het verschijnt gewoon op 29 april, een prijs staat er niet bij vermeld. Waarschijnlijk zal hij echter 399 euro gaan kosten, waardoor je de GTA4-game dus in principe gratis bij je PS3 krijgt.

Grand Theft Auto IV zal het nieuwste spel worden in de GTA reeks, die al jaren uitgegeven wordt door Rockstar Games. De game zal gebruik maken van de Rage-engine en speelt zich opnieuw af in Liberty City, dat zeer veel gelijkenissen heeft met New York. Zo zul je diverse bekende wijken en gebouwen tegenkomen, maar dan onder een aangepaste naam. Je speelt de rol van Serviër Niko Bellic, waarmee je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Toch zal je ook gewoon weer opdrachten kunnen aannemen, die je worden toegewezen via je mobiele telefoon.

Meer weten over GTA IV? Lees onze Fast Forward!

[SCREENSHOTS]

Grand Theft Auto IV verschijnt 29 april voor de PlayStation 3 en Xbox 360.