Agatha Christie: And Then There Were None aangekondigd voor Nintendo Wii

‘Een curieus gezelschap vreemdelingen wordt uitgenodigd in een statig landhuis op een geïsoleerd eiland. Een geheimzinnige gastheer beschuldigt alle gasten van moord en zal persoonlijk hun doodvonnis voltrekken. De spanning stijgt en duistere geheimen komen boven tafel als de gasten één voor één verdwijnen door het ingenieuze plan van de gastheer…’ Dit script zal lezers van de bekende Agatha Christie boeken zeer bekend in de oren klinken. Op 9 mei zal dan ook de game Agatha Christie: And Then There Were None uitkomen op de Nintendo Wii. Bekijk hier alvast de website van deze game.

Bereid jezelf voor op een buitengewone onderzoeksthriller in deze sublieme bewerking van ’s werelds best verkochte mysterieroman. Speel als het nieuwe, elfde karakter, Patrick Narracott, de schipper die de gasten naar Shipwreck Island brengt. Ook hij komt samen met de andere gasten vast te zitten in een mysterieus, statig landhuis. Maak deel uit van een adembenemend avontuur en probeer het mysterie te ontrafelen en de moordenaar te ontmaskeren voordat jij het volgende slachtoffer bent! Deze game is de eerste console game ooit die gebaseerd is op het meesterwerk van de bekendste mysterieschrijfster Agatha Christie. Maak gebruik van de Wii remote om aanwijzingen te verzamelen en te combineren, om raadsels op te lossen en je onderzoek tot een goed einde te brengen. De game heeft meer dan 10 verschillende karakters en meer dan twintig uur gameplay, waaronder verschillende aflopen.

Agatha Christie: And Then There Were None zal op 9 mei verschijnen voor de Nintendo Wii.

 1.   
  Majo's avatar

  Leuk, ik hoop dat het verhaal ook echt een beetje spannend is. Ben wel heel erg benieuwd of ze een beetje goede sfeer kunnen scheppen in de game, met van die enge achtergrond muziekjes enzo.

  Screens zien er ook best mooi uit, doet een beetje denken aan Myst I.

 2.   
  Gulzt's avatar

  Die game is toch al sinds 9 februari uit? (www.dimplus.nl)

  De reviews bevelen het spel echter alles behalve aan :S

 3.   
  Xtremie's avatar

  ‘T spel ziet er grafisch best wel mooi uit ik denk dat dit best wel een mooi spel gaat worden voor Wii bezitters 😛

 4.   
  ckerigon's avatar

  bij nedgame ligt ie al tijdje in winkel ik snap het dan niet…!!