Binnenkort weer nieuwe informatie over Alan Wake

Ontwikkelaar Remedy heeft aangekondigd dat de mediastilte rond de game Alan Wake binnenkort verbroken gaat worden. De game is al enige jaren in ontwikkeling, maar spoedig zal er nieuwe informatie vrijkomen. Remedy liet ons weten:

    ‘Patience. The media ‘blackout’ won’t continue for too much longer.’

Lees hier de preview van Alan Wake.

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Alan Wake zal in 2008 verschijnen voor de PC (Windows Vista) en Xbox 360.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Werdt weer eens tijd, ,Ik verwacht toch wel dat dit een goed spel gaat worden,, Ik weet nog dat in een nummer van de PU in 2004 ook al over dit spel werdt gepraat..

  2.   
    MetalGamer666's avatar

    Alan Wake, A.Wake, awake, een game over nachtmerries. Originele titel 😀

  3.   
    Masco's avatar

    idd, kan niet w8e tot ie uit is… al w8 ik nu eigenlijk al TE lang 😡

  4.   
    calkie's avatar

    JonsoN schreef, "Werdt weer eens tijd, ,Ik verwacht toch wel dat dit een goed spel gaat worden,, Ik weet nog dat in een nummer van de PU in 2004 ook al over dit spel werdt gepraat.."

    klopt maar het schijnt ook revolutioner te worden en dat kost tijd maar ik verwacht er veel van misschien zo veel dat et eigenlijk alleen kan tegen vallen maar we zullen zien