Mijlpalen in de verkoopcijfers voor Burnout

De Burnout serie is populair onder consolegamers. De hectische racegames met hun absurde snelheden worden veel gespeeld en dat blijkt des te meer uit vandaag onthulde verkoopcijfers. Criterion stelt namelijk dat de laatste Burnout, Burnout Paradise, inmiddels een miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dit zou het totaal voor alle Burnout games brengen op vijftien miljoen verkochte exemplaren, en dat zijn heel wat krantenwijkjes.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise is 24 januari verschenen voor de PS3 en Xbox360.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Goede games worden goed verkocht, niet?

  2.   
    cod4's avatar

    ja

  3.   
    jungler's avatar

    logish he 😆

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Fout. De massa koopt wat gehypt is. Kijk maar naar de Sims en Fifa. Beide niet echt top games, beide zeer goed verkocht.

  5.   
    Niekolaas's avatar

    Gold_Thunder schreef, "Fout. De massa koopt wat gehypt is. Kijk maar naar de Sims en Fifa. Beide niet echt top games, beide zeer goed verkocht."

    Zit wat in!! Maar dit is een Topgame 😛