Saints Row 2 krijgt releasedatum voor Amerika

Saints Row 2 gaat er waarschijnlijk een flinke kluif aan hebben om dit jaar tegen ‘die andere gangstergame’ op te boksen, Grand Theft Auto IV. Volition zelf heeft er alle vertrouwen in dat Saints Row 2 meer dan genoeg te bieden heeft om gamers van de nieuwste GTA af te houden.

Vandaag is bekend geworden wanneer de game zal gaan verschijnen: 26 augustus. Dat is zo’n vier maanden na Grand Theft Auto IV, waar hopelijk voor Volition dan de ergste hype rond bekoeld zal zijn. De releasedatum geldt tot nu toe alleen voor Amerika; of Saints Row 2 gelijktijdig in Europa zal verschijnen, is nog onbekend.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 26 augustus in Amerika voor de PS3 en Xbox 360. Een Europese releasedatum is nog onzeker.

  1.   
    delta62's avatar

    dit spel ga ik niet kopen.

  2.   
    Indotastic's avatar

    Nou bij mij is een soort 2e GTA van hartelijk welkom. Dan heb GTA tenminste een soort Concurrent. Betekend dat de volgende GTA alleen maar beter word! 😆

  3.   
    Aadb's avatar

    ik denk nog steeds ” saints row” wat voor spel is dat nooit van gehoord,

    ik vond de vorige al niks dus het 2de deel kan alleen nog maar erger worden, te veel gangser sfeer enzo , ik wacht wel tot dit spel in de budget bakken ligt. 😆

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Aadb schreef, "ik denk nog steeds ” saints row” wat voor spel is dat nooit van gehoord,

    ik vond de vorige al niks dus het 2de deel kan alleen nog maar erger worden, te veel gangser sfeer enzo , ik wacht wel tot dit spel in de budget bakken ligt. 😆 "

    Wat lul je nu uit je nek. Geef nou eens goede argumenten waarom Saints Row niks is volgens jou? 😕 🙄

  5.   
    PaNNa's avatar

    Nu nog de release voor Europa graag :D.

  6.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    het is een datum weereldwijd dus niet aleen us
    8) yea 8)

    hier staad het
    http://www.ownage.nl/news/25367/

  7.   
    Jezzol's avatar

    Ik vind Saints Row nu al beter dan GTA… 😆