Alone in the Dark nu eens te zien op Wii-screenshots

Uitstel is nooit leuk, maar soms heel erg nuttig. We gaan er dus dan ook maar van uit dat het teleurstellende uitstel van Alone in the Dark naar 20 juni zeer zeker z’n nut zal hebben. Wij hebben als schrale troost en pleister op de wonden enkele Wii screenshots te pakken gekregen.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal wellicht iets later volgen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Xynetor's avatar

  WOW!!! 😮
  Dat ziet er zeker niet slecht uit voor de Wii.

 2.   
  ckerigon's avatar

  nou spreekt me niet echt aan die screens 🙂

 3.   
  Capp's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "nou spreekt me niet echt aan die screens :)"

  m2.. 8)

 4.   
  NightHawk's avatar

  ben ik ff blij dat ik een ps3 heb want bij zo’n game wil je toch gwn op het puntje van je stoel zitten en niet je meote concentrere op wat te wiebelen met je controller… en ja de graphics zijn mooi meegenomen want deze zien er niet zo best uit behalve de laatste dan

 5.   
  GutZilla's avatar

  Xynetor schreef, "WOW!!! 😮
  Dat ziet er zeker niet slecht uit voor de Wii. "

  Klopt, maar nou niet echt een game die ik zou kopen voor mijn wii.

 6.   
  baaser88's avatar

  ziet er goed uit voor de wii