Alone in the Dark verschoven naar juni

Alone in the Dark: Near Death Investigation is alweer het vijfde deel van de serie en zal vele gamers weer de stuipen op het lijf jagen. Atari heeft vandaag laten weten dat we opnieuw iets langer geduld moeten hebben, want de game is verschoven van mei naar een release op 20 juni. Een PS3-versie zal wellicht nog iets later verschijnen. De extra maand zal gebruikt worden voor het verder perfectioneren van de game en het verhelpen van bugs.


In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal wellicht iets later volgen.

 1.   
  Capp's avatar

  😥 …

 2.   
  Niekolaas's avatar

  hmmm jammer!! 🙁

 3.   
  NightHawk's avatar

  wat kut… ach ja tegen die tijd hebbik al andere games (gta4 en mgs4 welteverstaan) om me mee bezig te houden… *schrapt alone in the dark van to get-list..*

 4.   
  ps3 gek's avatar

  Het zal eens niet zo zijn 😳 Ik had graag al vast een demo gehad.

 5.   
  PaNNa's avatar

  Pff nog zo’n eind wachten :(!