Call of Duty 4 Variety Map Pack verschijnt deze week, knallende trailer online

In tegenstelling tot eerdere geruchten zal het Variety Map Pack voor Call of Duty 4: Modern Warfare gewoon deze week op Xbox Live verschijnen. Dit meldt de Infinity Ward-medewerker Four Zero Two op zijn website. Ze zijn momenteel druk bezig om de extra content door de controle te krijgen en het is de verwachting dat het Variety Map Pack donderdagavond of vrijdagochtend beschikbaar zal zijn. Daarnaast heeft men ook een verse trailer online gezet van de nieuwe mappen.

In het Variety Map Pack zitten vier nieuwe mappen: Chinatown, Creek, Killhouse en Broadcast. Het pack is vanaf 10 april te downloaden via Xbox Live tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points. Begin mei zal deze content op het PlayStation Network verschijnen. Wanneer deze extra mappen naar de PC komen, is nog niet bekend.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heb vandaag call of duty 4 gekocht voor de PS3 en het is geen wonder dat het spel awards kreeg voor beste online shooter en dat er 1 miljoen mensen elke dag online zijn ๐Ÿ˜• alleen een grote – punt is toch wel de zooo korte singeplayer zelf Heavenly Sword doe je er nog langer over . ๐Ÿ™„

 2.   
  gappower's avatar

  wow, nice trailer !Hopelijk komt het Variety Map Pack snel uit op ps3 of pc ! ๐Ÿ™‚

 3.   
  Niekolaas's avatar

  ๐Ÿ˜€ Nice Nice!! ben echt benieuwt,, moet hem nog steeds gaan halen ๐Ÿ˜ณ wat is mooier? en vooral waar speelt het fijner op? De xbox360 of op de pc? ๐Ÿ™„

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  PC zal ietsjes mooier kunnen zijn, mits je extreme hardware hebt. Verder zal je weinig verschil zien denk ik zo. En wat fijner speelt dat moet je echt zelf bepalen. Ik vind toetsenbord en muis erg prettig, maar de 360 controller werkt ook perfect.

  On-topic: hopen dat die map pack deze week dan nog online staat. Geweldige game, heb daar wel geld voor over om de ontwikkeling te steunen. ๐Ÿ™‚

 5.   
  NightHawk's avatar

  weet er hier iemand of de map packs ook naar pc komen?? want ik speel cod4 op pc gwn voor de iets strakkere controls (in mijn ogen dan) en ik heb echt es nieuwe maps nodig buiten die mods/fan maps

 6.   
  ChielB's avatar

  “Wanneer deze extra mappen naar de PC komen, is nog niet bekend.” Ze zijn er mee bezig, maar nog onbekend hoe en wanneer.

 7.   
  Niekolaas's avatar

  Offtopic:

  RinusReetRidder schreef, "PC zal ietsjes mooier kunnen zijn, mits je extreme hardware hebt. Verder zal je weinig verschil zien denk ik zo. En wat fijner speelt dat moet je echt zelf bepalen. Ik vind toetsenbord en muis erg prettig, maar de 360 controller werkt ook perfect.

  On-topic: hopen dat die map pack deze week dan nog online staat. Geweldige game, heb daar wel geld voor over om de ontwikkeling te steunen. ๐Ÿ™‚ "

  Bedankt!! ๐Ÿ™‚

  Ontopic:

  Ben echt benieuwt!! ga hem binnekort zkr halen!!

 8.   
  NightHawk's avatar

  ChielB schreef, "”Wanneer deze extra mappen naar de PC komen, is nog niet bekend.” Ze zijn er mee bezig, maar nog onbekend hoe en wanneer."

  oooh, bedankt, nu weet ik al dat ze er toch aan bezig zijn ๐Ÿ˜›

 9.   
  ChielB's avatar

  Dat had je al wel kunnen weten –> check deze link maar 8)

 10.   
  Capp's avatar

  Zeker vette maps!!!! 8)

 11.   
  Cyart's avatar

  ik heb de langere versie van deze gezien

 12.   
  delta62's avatar

  vette map pack! en vette trailer. ga ik zeker downloaden!

 13.   
  Tollos's avatar

  ik hoop zo dat hij voor de pc komt

 14.   
  PaNNa's avatar

  Lekker knallen in de trailer!