World in Conflict: Soviet Assault aangekondigd

PC-gamers kunnen al geruime tijd aan de slag met de explosieve strategie van World in Conflict en het wachten is nog steeds op de game voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze consoleversie wordt in de herfst verwacht en zal extra content voor de single- en multiplayer bevatten. Voor de PC komt deze extra content in de vorm van een add-on en volgens het Tsjechische Official Xbox Magazine zal de consoleversie en PC add-on door het leven gaan als World in Conflict: Soviet Assault.

Het magazine meldt verder dat de game, in elk geval de Xbox 360-versie, zal beschikken over voice command, kleinere multiplayer mappen voor maximaal tien spelers en diverse nieuwe units. Het is niet duidelijk of dit ook voor de PlayStation 3-versie en de PC add-on zal gelden. Uitgever Sierra of ontwikkelaar Massive Entertainment heeft deze informatie nog niet bevestigd.

World in Conflict verscheen in 2007 voor de PC en de consoleversie van de game gaat door het leven als World in Conflict: Soviet Assault. De game beschikt over voice command, kleinere multiplayer mappen voor maximaal tien spelers en diverse nieuwe units. De PC wordt ook voorzien van alle extra’s uit Soviet Assaultin de vorm van een add-on.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

Wil je meer weten over World in Conflict? Check dan snel onze review!

World in Conflict is inmiddels verschenen voor de PC. Soviet Assault voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 volgt in de herfst van dit jaar.

  1.   
    R.andom H.ero's avatar

    Gaat kopen.

  2.   
    Tadao's avatar

    kheb er alleen veel over gehoord,en ik ben vaak voor soviets xD(sinds ik red alert gespeeld heb)
    ”for mother russia”

  3.   
    Cirdan's avatar

    ga ik denk ik kopen voor m’n PS3…

  4.   
    ckerigon's avatar

    zoooowwn vette game alleen kan me laptop het niet aan me pc niet en heb geen 360 of ps3 ๐Ÿ™

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Net eergister ff gekocht, en kbegon gister om 8 uur s’avonds te spelen (online) en toen ik stopte was et 2 uur s’nachts ๐Ÿ˜† een add-on zal nie verkeerd zijn.. ๐Ÿ™‚

    deathM schreef, "kheb er alleen veel over gehoord,en ik ben vaak voor soviets xD(sinds ik red alert gespeeld heb)
    ”for mother russia”"

    Idd, de soviets ownen gewoon in elke game ๐Ÿ™„

  6.   
    xizaaR's avatar

    GraveDevil schreef, "Net eergister ff gekocht, en kbegon gister om 8 uur s’avonds te spelen (online) en toen ik stopte was et 2 uur s’nachts ๐Ÿ˜† een add-on zal nie verkeerd zijn.. ๐Ÿ™‚

    ”deathM” schreef, "kheb er alleen veel over gehoord,en ik ben vaak voor soviets xD(sinds ik red alert gespeeld heb)
    ”for mother russia”"

    Idd, de soviets ownen gewoon in elke game ๐Ÿ™„ "

    Echt wel ๐Ÿ˜†

  7.   
    Hitman047's avatar

    Woohooooo ! ๐Ÿ˜€

  8.   
    blizzardo's avatar

    Op www.gamewallpapers.com kan je al een week ofso twee wallpapers krijgen van dat spel ๐Ÿ˜€

  9.   
    Tha Destiny's avatar

    JAHOE MEER WIC ๐Ÿ˜€

  10.   
    blackzion's avatar

    ik vond dat echt een mooie en zeer strategische game op pc wat ik ondertussen nog altijd speel en ik ga hem zeker kope op men ps3’tje

  11.   
    triniton's avatar

    for mother russia !!!! ze zijn gewoon beter !