[Spoiler] Verheug je vast op Super Smash Bros. Brawl met SuperGuide

Voor de duidelijkheid: gamers die zich helemaal willen laten verrassen door de game Super Smash Bros. Brawl, klikken beter niet door naar de superguide die sinds kort op het internet te vinden is… Ruim twee maanden wachten is natuurlijk nog erg lang dus voor degenen die zich echt niet meer in kunnen houden en zich willen verlekkeren aan alles wat met deze game te maken heeft, is dit wel een geschenk uit de hemel. Je bent echter gewaarschuwd…

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

Super Smash Bros. Brawl verschijnt op 6 juni voor de Wii.

 1.   
  MauriceV's avatar

  grote guide zeg ๐Ÿ˜ฎ 58 pag

 2.   
  ckerigon's avatar

  knap gedaan

 3.   
  crying baby's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "knap gedaan"

  Ja, vindt ik ook ๐Ÿ˜‰ .

 4.   
  Verbeemen's avatar

  chapeau ,kent da wel die beker met 5 dobbelstenen waar je poker mee speelt ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

 5.   
  xizaaR's avatar

  Dat is vast wat werk geweest mooi gedaan ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Bunti's avatar

  top ๐Ÿ˜€