Bonus Map Pack voor Unreal Tournament III te downloaden

Unreal Tournament III knalt alweer een tijdje flink er op los op de PC en sinds enige tijd ook op de PlayStation 3. Voor alle UT-gamers is er goed nieuws, want Epic heeft zojuist het Bonus Map Pack uitgebracht. In dit pakket zitten drie nieuwe mappen, te weten Morbias, Facing Worlds en Searchlight. Morbias is een ideale deathmatch arena, Facing Worlds is een klassieke sniper-map en Searchlight is een map voor intense Capture The Flag duels.

Het Bonus Map Pack is 159MB groot en is onder andere te downloaden via Beyond Unreal, FileFront en WorthDownloading. Het pakket wordt ook op het PlayStation Network verwacht.

Unreal Tournament III is een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Wil je meer weten over Unreal Tournament III? Check dan snel onze review!

Unreal Tournament III is verschenen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox 360-versie volgt later dit jaar.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ja zonder Facing Worlds is het natuurlijk geen Unreal Tournament meer ๐Ÿ˜† Was 1 van mijn favorieten in UT2004 en de originele ๐Ÿ˜€

  2.   
    Daiben's avatar

    met die 2 torens?

  3.   
    Wesseltje1's avatar

    Face ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Zo kan het dus ook, gratis content. 8)

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Daiben schreef, "met die 2 torens?"

    JEP ๐Ÿ˜›