Ninja Gaiden II in mei voorzien van demo

Vorige maand kregen we na lange tijd weer stevige actie te zien van Ninja Gaiden II. Toen dook al snel het gerucht op dat we wellicht spoedig een demo konden verwachten, maar uit de officiële hoek kwam geen reactie.

Vandaag laat Microsoft echter weten dat er wel degelijk een demo in de planning staat. Precieze details omtrent de inhoud ontbreken vooralsnog, maar men maakte wel bekend dat de demo ergens in mei op Xbox Live zal komen.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden II zal begin juni verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  Ninja Gaiden 2 gaat vet worden, kan niet wachten op de demo 😆

 2.   
  blizzardo's avatar

  Best wel een lastige game 🙁

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  blizzardo schreef, "Best wel een lastige game 🙁 "

  Vertel mij wat ik heb Ninja Gaiden Sigma kan niet eens bij de zeppelin level kommen ik heb het dan nog niet eens uitgespeeld omdat het zo moelijk is maar ik ben dan ook geen Hardcore gamer wat de game eigelijk is voor bedoeld 🙄