Haze krijgt eindelijk een definitieve releasedatum

Er is al veel te doen geweest rondom Haze en wanneer en hoe hij nou gaat verschijnen. In eerste instantie zou het spel aan het einde van 2007 uitkomen voor de PC, PS3 en Xbox 360. De release-date werd als eerste verschoven: uitgever Ubisoft plaatste het nu ergens in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2008. Daarna werd aangekondigd dat Haze nu exclusief zou verschijnen voor de PS3, ergens in mei. Deze exclusiviteit werd later weer subtiel ontkend, waardoor het nu onzeker is en blijft of Haze ooit voor de PC en Xbox 360 zal verschijnen. Hoe dan ook, met de vandaag bekend gemaakte releasedate van 22 mei weten we nu tenminste dat hij op die datum voor de PS3 gaat verschijnen. Of de PC en/of Xbox 360 versies daarna volgen, blijft dus een mysterie.


Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af. Overheden schakelen steeds vaker gespecialiseerde bedrijven in om militaire operaties uit te voeren. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van de Mantel Corporation en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van de Mantel Corporation.
Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promise Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Haze verschijnt op 22 mei voor de PS3. Het is mogelijk dat er later PC en Xbox 360 versies volgen.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  ze pakken het niet echt goed aan met haze en marketing.. 😕

 2.   
  mrxthereal's avatar

  Tjonge het werd wel eens tijd zeg, maar ik ga hem niet halen. Het lijkt niet echt een topper.

 3.   
  Neolite's avatar

  ”Tommy6769″ schreef, "ze pakken het niet echt goed aan met haze en marketing.. 😕 "

  mischien niet maar ze hebben wel weer publiciteit. 😉

 4.   
  templer's avatar

  Ergens denk ik dat dit spel toch best vet wordt met dat hele nectar gebeuren enzo.

 5.   
  bugatti's avatar

  templer schreef, "Ergens denk ik dat dit spel toch best vet wordt met dat hele nectar gebeuren enzo."

  denk da ook al begint wel de standaard hoger te ligge van games dus tis te hope da ze met die extra tijd er een echte topper van hebbe gemaakt

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  ik hoop dat hij tog voor de pc komt

 7.   
  JonsoN's avatar

  Dit wordt een topper!, Hopen dat ie ook voor pc en x360 uitkomt.. afwachten maar..

 8.   
  Xtremie's avatar

  Dit zou toch ook één van de toptitels van dit jaar worden?

 9.   
  cnribbens's avatar

  Ik begin de weg nu echt de weg kwijt te raken de ene keer komt ie wel uit dan weer niet dan weer wel. Kom op mensen Make up your mind!!!