The Settlers: Rise of an Empire voorzien van patch v1.5

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC en liet een heel behoorlijke indruk achter, getuige ook onze review. Volgende maand kunnen Settlers-fans weer helemaal aan hun trekken komen, want dan verschijnt de uitbreiding The Eastern Realm.

Vandaag wordt Rise of an Empire voorzien van een nieuwe patch, versie 1.5 alweer. Deze patch zorgt niet alleen voor meer tweaks en bug fixes, maar voegt ook daadwerkelijk wat toe aan de game. Zo krijg je dankzij de patch drie nieuwe singleplayer mappen en een nieuwe “vegetarian” modus. In deze modus moet je het zien te rooien zonder dat je Settlers gebruik maken van dierlijke producten, zoals vis en worst.

De patch is onder andere te downloaden via deze link.

Het is terug naar de Settlers-roots in dit zesde deel, waarin je weer gewoon een dorpje sticht en het steeds verder uitbouwt totdat je een grote welvarende stad hebt, of misschien wel een compleet rijk om voor te zorgen. Maar leider zijn is niet eenvoudig: je volk is continu afhankelijk van grondstoffen en wil ook wel eens vermaakt worden. Als je meer actie zoekt, start dan de campaign mode. Kies je beste ridders om grote uitdagingen aan te gaan en word de grootste machthebber ooit.

The Eastern Realm voegt een nieuwe campaign met acht missies toe, een nieuwe klimaatzone (India), een nieuw beroep (geoloog), een nieuwe held (prinses Saraya), meer weersinvloeden, nieuwe gebouwen en nog veel meer.

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC. In april verschijnt de uitbreiding The Eastern Realm.

 1.   
  xizaaR's avatar

  hoe is de game plz wat info ik weet het van de review maar wat vinden jullie van de game

  grtz GN Lover ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Gerjann's avatar

  GN Lover schreef, "hoe is de game plz wat info ik weet het van de review maar wat vinden jullie van de game

  grtz GN Lover ๐Ÿ˜‰ "

  egt een super game! Ik heb hem uitgespeeld! Het ziet er super uit en je hebt er cker geen monster pc voor nodig!
  Gameplay is goed en missies zijn erg leuk.

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  we zijn al een jaar verder en nu pas een patch haha

 4.   
  pepijn112's avatar

  echt heel vet spel
  alleen de gameplay gaat na een tijdje beetje vervelen
  ๐Ÿ™

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  ”pepijn112″ schreef, "echt heel vet spel
  alleen de gameplay gaat na een tijdje beetje vervelen
  ๐Ÿ™ "

  joh.. is gwn een dood spel