Halo 3 Legendary map Blackout laat zich zien op nieuwe screenshots

Afgelopen week werd er al aangekondigd dat op 15 april het Legendary Map Pack voor Halo 3 zal verschijnen. Voor 800 Microsoft Points kan je jezelf verblijden met drie nieuwe multiplayer mappen: Ghost Town, Avalanche en het eerder vandaag onthulde Blackout. Inmiddels hebben we ook een paar verse screenshots van Blackout opgedoken…

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

[SCREENSHOTS]

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  mooiste map uit halo 2:D

 2.   
  Aquila169's avatar

  Echt zo vet dat Lockout opnieuw wordt gemaakt :D:D:D:D:D:D ik ga hem meteen kopen op 15 april!!!

 3.   
  delta62's avatar

  3 zeker vette maps die ik zeker ga kopen!! 😀 😀 deze map is ook weer onwijs vet!

 4.   
  Thegamer909's avatar

  lock out was wel mijn lievelings map op halo 2 die map heb ik helemaal kapot gespeeld 😀

 5.   
  xizaaR's avatar

  nice, maar ben nog niet helemaal overtuigd

 6.   
  Jezzol's avatar

  Heb halo2 nooit online gespeeld, ziet er goed uit! 🙂