Warhammer Online uitgesteld, nieuwe details Collector’s Edition

Het langverwachte Warhammer Online: Age of Reckoning zou oorspronkelijk in het eerste kwartaal van dit jaar uitkomen. Dit werd verschoven naar het tweede kwartaal met de aankondiging dat EA meer tijd nodig had om het spel te polishen. Blijkbaar willen ze er nog wat langer aan werken, want vandaag heeft producer Jeff Hickman laten weten dat Warhammer Online niet eerder dan in de herfst uit gaat komen.

Als pleister op de wond werden vandaag wel details vrijgegeven over een zeer goed gevulde Collector’s Edition. Het pakket komt met een miniatuurpoppetje van twee Greenskin bosses genaamd Grumlok en Gazbag en een 128 pagina’s tellend verhaal over Warhammer Online. Daarnaast krijg je een boek met maar liefst 224 pagina’s aan concept art en andere kunstzinnige uitspattingen. De Europese versie van de CE bevat ook nog eens een exclusieve muismat.

Ook komt het pakket met veel bonus content voor in-game. Daaronder valt bijvoorbeeld de Librams of Insight: een buff die je 10% meer XP geeft voor een uur en die je drie keer kunt gebruiken. Daarnaast zijn er twaalf bonus quests en twaalf extra hoofden waarmee je je karakters vorm kunt geven. Als klap op de vuurpijl krijg je een item genaamd Rittenbach’s Portable Camp, die je kunt gebruiken om je tussen gevechten door te healen.

De Collector’s Edition gaat €79,99 euro kosten en je kunt hem vanaf later vandaag pre-orderen. De Europese oplage is echter gelimiteerd tot 55.000 stuks dus wees er snel bij!


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning, en diens Collector’s Edition, verschijnen in de herfst voor de PC.

  1.   
    SnKa's avatar

    hmmm, jmmer 😥

    maar ik snap ‘em niet, kan ik strax de gewone collectors edition wel in de winkel kopen?

  2.   
    David493's avatar

    dat word nog ff wagten dusz, wel tijd om in de tussentijd voor een nieuwe pc te gaan spare 😀

  3.   
    Daodan's avatar

    SnKa schreef, "hmmm, jmmer 😥

    maar ik snap ‘em niet, kan ik strax de gewone collectors edition wel in de winkel kopen?"

    Ik neem aan dat je daar niet de mogelijkheid tot krijgt. Warhammer Online wordt vrij populair en ik verwacht ook echt wel dat al die Collector Editions met het pre-orderen op zijn.

  4.   
    SnKa's avatar

    Daodan schreef, "

    ”SnKa” schreef, "hmmm, jmmer 😥

    maar ik snap ‘em niet, kan ik strax de gewone collectors edition wel in de winkel kopen?"

    Ik neem aan dat je daar niet de mogelijkheid tot krijgt. Warhammer Online wordt vrij populair en ik verwacht ook echt wel dat al die Collector Editions met het pre-orderen op zijn."

    ik mail die vraag wel 😀

  5.   
    gejrgr34t's avatar

    ik vind dat die game te veel word uitgesteld maar nu kan je well wat mer reviews vna de game chekken, maar ik vind dat die eigenlijk al dat die niet meer uitgesteld mogt worden

  6.   
    blizzardo's avatar

    Dat noem ik nog eens een collecter’s edition! 😀

  7.   
    TotalPicnic's avatar

    ik ben geen fan van mmo’s, te verslavend ofzo :P.
    maar dit wil ik wel eens proberen.