Halo 3 Heroic Map Pack vanaf nu gratis op Xbox Live

Afgelopen week werd al de Legendary Map Pack voor Halo 3 onthuld, een bundel met drie nieuwe multiplayer mappen die we op 15 april kunnen verwachten. Eind december had Bungie echter ook al het zogeheten Heroic Map Pack op Xbox Live gezet, dat eveneens drie nieuwe multiplayer mappen met zich meebracht.

Zoals aangekondigd is het Heroic Map Pack vanaf nu gratis te downloaden via Xbox Live.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Wat vrijgevig 😆

 2.   
  delta62's avatar

  het duurde wel een tijdje zeg voordat het op xbox live stond. tot half 5 was het nog 800 MP

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  g g grat graaattiis???? Dat word kom ik niet vaak tegen sorry voor dat 😛

 4.   
  ChielB's avatar

  ”delta62″ schreef, "het duurde wel een tijdje zeg voordat het op xbox live stond. tot half 5 was het nog 800 MP"

  In de VS lopen ze natuurlijk wel een aantal uren achter he… 😉

 5.   
  Kilerden's avatar

  hij is vanaf 10:00 uur, onze tijd. ’s avonds vrij gegeven,
  het is nu dus in amerika 02:00 am,
  zit al uren af tetellen 🙂

  maar ben het nu aan het downloaden, cant wait to own there ^^

 6.   
  GraveDevil's avatar

  Microsoft geeft iets GRATIS??? Hoe kan dit? (stelletje geldkloppers, focking asso’s 😡 laat ze lkkr opflikkern met hun windowsl ive account)