Nieuwe WarHawk-expansion verschijnt in april

Eind 2007 verscheen de WarHawk-expansion Operation: Omega Dawn op het PlayStation Network en het was toen al duidelijk dat het niet bij die ene uitbreiding zou blijven. Sony Computer Entertainment Europe laat vandaag weten dat een nieuwe expansion, Operation: Broken Mirror, volgende maand op het PlayStation Network zal verschijnen. De expansion kost 3,99 Britse pond, wat wellicht neer zal komen op een prijskaartje van 5 à 6 euro.

Het pakket introduceert een nieuw APC-voertuig en zeven nieuwe arena’s in de Vaporfield Glacier, een omgeving vol sneeuw die toebehoort aan de Eucadian. De gebieden waarin gevochten kan worden verschillen in grootte en zijn ontwikkeld voor wisselend 4 tot 32 spelers. De nieuwe APC, die zes mensen kan vervoeren, is te gebruiken als een forward spawn point en kan tevens een enorm, blauw schild opzetten dat vijandige WarHawks vernietigt bij elk contact.

Voor mensen die liever geen geld uit geven is er ook goed nieuws: volgende maand verschijnt eveneens een gratis patch. Hiermee wordt WarHawk voorzien van twee nieuwe wapens: een moersleutel, om voertuigen te fixen, en een Bio Field Generator, waarmee je vrienden in de buurt weer kunt oplappen.

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

Wil je meer weten over WarHawk? Check dan ook eens onze review!

WarHawk is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    templer's avatar

    Dat lijkt me wel wat, alleen jammer dat ik geen creditcard heb. Dan maar wachten tot die PSN cards uitkomen in Europa.

  2.   
    PS4owner's avatar

    dat word dus downloaden en heel veel slapeloze nachten voor mij kan echt niet wachten 😆

  3.   
    ricklolps3's avatar

    (dat word dus downloaden en heel veel slapeloze nachten voor mij kan echt niet wachten ) zo ben je zo verslaafd jezus man! 😉