Xbox 360-versie Supreme Commander uitgesteld

Supreme Commander deed het vorig jaar op de PC al erg goed en kreeg nog niet zo heel lang geleden een waardige uitbreiding in de vorm van Forged Alliance. Voor Xbox 360-gamers was het dan ook goed nieuws toen bekend werd gemaakt dat men ook aan een versie voor Microsoft’s console werkt.

Vandaag blijkt wel weer dat er alles aan gedaan wordt om deze RTS zo goed mogelijk te maken op de Xbox 360, want zojuist is het nieuws naar buiten gebracht dat Supreme Commander niet meer in april zal verschijnen. Men geeft de ontwikkelaar nog wat meer tijd om de game verder te optimaliseren. Er is nog geen nieuwe releasedatum geprikt.

Supreme Commander start met het verhaal waarin al meer dan duizend jaar drie vijandige groepen in een hevige oorlog verwikkeld zijn om te strijden voor hun eigen idealen. Er is geen weg van compromissen: er kan maar één groep overleven. Getiteld als The Infinite War (de oneindige oorlog) heeft deze verwoestende oorlog zich uitgebreid naar een eens zeer vredig sterrenstelsel. De haat tussen de groeperingen is alleen nog maar toegenomen.

Na eeuwen van gevechten is de strijd voor de heerschappij op een cruciaal punt belandt. Onder jouw strategisch commando en leiderschap zal slechts één groep gaan overheersen. Zal je zegevieren en jouw ras laten domineren? Of leid je ze rechtstreeks naar de ondergang en een totale uitroeiing?

Lees ook onze strategische review!

Supreme Commander is inmiddels verschenen voor de PC en eind vorig jaar volgde ook nog de uitbreiding Forged Alliance. De Xbox 360-versie van Supreme Commander wordt later dit jaar verwacht.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    wel leuk dat hij ook op de xbox360 komt :), maar ik heb hem toch liever op de pc 😉

  2.   
    Neolite's avatar

    Schade wil m toch graag proberen. 🙁

  3.   
    Tollos's avatar

    k hou niet van rts op consoles

  4.   
    Neolite's avatar

    jezzz schreef, "k hou niet van rts op consoles"

    Wat dacht je van Tomy clancy’s endwar of halowars, allebei speciaal voor de console gemaakt, dus niet van die simpele overgeporte pc versie’s 😉

  5.   
    Codename_black's avatar

    neolite schreef, "

    ”jezzz” schreef, "k hou niet van rts op consoles"

    Wat dacht je van Tomy clancy’s endwar of halowars, allebei speciaal voor de console gemaakt, dus niet van die simpele overgeporte pc versie’s 😉 "

    True,Het is wel aangepast aan de besturing van de console wat opzich wel mooi is.
    Maar dat het goed werkt dat weet ik niet omdat ik geen console Heb of wil.