The Bourne Conspiracy krijgt soundtrack van Paul Oakenfold

Enige tijd geleden werd al Robert Ludlum’s The Bourne Conspiracy aangekondigd. Deze third-person spionage/actie game, gebaseerd op de film The Bourne Identity, zal ergens in de zomer van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Sierra Entertainment laat vandaag weten dat de bekende DJ, remixer en producer Paul Oakenfold zorg zal dragen voor de soundtrack van The Bourne Conspiracy. Morgen zal Oakenfold tijdens de 2008 Winter Music Conference in Miami tijdens een live optreden “The Bourne Sessions” presenteren aan het grote publiek.

The Bourne Conspiracy plaatst je uiteraard in de schoenen van Jason Bourne, waarbij je geconfronteerd wordt met constante spanning en actie. Ook de vele vuurgevechten en hand-to-hand gevechten uit de film zijn verwerkt in de game. Actie en stealth gegarandeerd dus!

The Bourne Conspiracy staat gepland voor het tweede kwartaal van 2008 en zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  HMM NICE! dat past er goed bij. In de eerste film hadden ze het deuntje van ready steady go onder de achtervolgings scene in parijs geplakt.

 2.   
  blizzardo's avatar

  Hopelijk past het erbij. Je hebt van die spellen, waar de muziek letterlijk nergens op slaat en er ook niet bij past. De films echter zijn prachtig.:D

 3.   
  ms13694's avatar

  blizzardo schreef, "Hopelijk past het erbij. Je hebt van die spellen, waar de muziek letterlijk nergens op slaat en er ook niet bij past. De films echter zijn prachtig.:D"

  vind ik owk, en dat terwijl muziek altijd wel belangrijk zijn bij games als deze
  🙂