Verschijnt S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky in augustus?

Het vervolg op S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, genaamd Clear Sky, zal weer nieuwe spannende momenten in the Zone opleveren. Een releasedatum was vooralsnog onduidelijk, maar volgens een Russisch weblog heeft men onthuld dat Clear Sky op 31 augustus uitgebracht zal worden.

Ontwikkelaar GSC Game World wilde dit gerucht nog niet bevestigen, maar er werd wel vermeld dat men later deze week een officiële aankondiging zal doen.

Met S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky betreed je the Zone in een tijdperk voor dat van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. De omgeving is hier nog een stuk instabieler met anomalies die veel actiever zijn dan je tot nu toe gewend bent. Je speelt een Stalker die net nieuw is the Zone en die de vrijheid heeft te doen wat ‘ie wil, of zich aan te sluiten bij één van de acht groeperingen binnen the Zone. Sluit je je ergens bij aan, dan kun je jezelf opwerken van nieuweling tot belangrijkste lid en is het de bedoeling nieuwe gebieden te veroveren en uiteindelijk zelfs bases van andere groeperingen te vernietigen. Onder de motorkap is ook veel veranderd: de PDA is verbeterd, net als de AI. Een DirectX 10-versie van de game is ook al in gedachten genomen, maar uitwerking van dit plan is niet zeker.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky verschijnt wellicht in augustus voor de PC.

  1.   
    Tollos's avatar

    clear sky zal wel geen topper worden maar het lijkt me toch een leuke shooter

  2.   
    ms13694's avatar

    ben benieuwd wat het gaat worden!!!!:D

  3.   
    NLkevvNL's avatar

    lkan nie wachte..

  4.   
    GutZilla's avatar

    Ik hoop dat wij in augustus ook een clear sky in nl hebben(ookal ga ik waarschijnlijk op vakantie). Zou deze game trouwens ook zo lang worden uitgesteld als de vorige?

  5.   
    blackzion's avatar

    en de consolebezitters 🙁 😥

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    blackzion schreef, "en de consolebezitters 🙁 😥 "

    die worde indesteekgelat . door de makers gvd.. deze moet gwn op de consoles kome