Nieuw theme- en picturepack Viking: Battle for Asgard

Er is een nieuw picturepack en een nieuw themepack verschenen voor de game Viking: Battle for Asgard. Het themepack bevat artwork van verschillende characters zoals Skarin, Freya en Hel en het picturepack bevat verschillende plaatjes van onder andere deze zelfde characters. Het themepack kost 120 Microsoftpunten en picturepack 80 punten. Tevens zijn er nog vijf gratis video’s te downloaden van de Xbox Live Marketplace.

Viking: Battle for Asgard is een free roaming hack ’n slasher waarin jij Skarin speelt, een brute held die zich midden in de strijd werpt. Er is namelijk een hevige strijd gaande in Asgard, het rijk van de Noorse Goden. De oorlog is inmiddels zo erg geëscaleerd dat ook Midgard, de sterfelijke wereld, er door getroffen is. Dan verschijn jij, Skarin, ten tonele om de spectaculaire en mythische wereld van de Vikingen en hun Goden te verkennen en de oorlog uit te vechten met vele heroïsche gevechten met mensen en Goden.

Wil je meer weten over Viking: Battle for Asgard? Lees dan ook eens onze hands-on preview!

Viking: Battle for Asgard verschijnt 28 maart voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  PS4owner's avatar

  hahaha moet je daar voor gaan betalen met een ps3 is dat gewoon gratis zoals alle themes en videos

 2.   
  GraveDevil's avatar

  Jezus christus, microsoft moet egt opgeblazen worden! Windows Live, Windows Vista, geen blu-ray in xbox360. die gasten hebben veel te veel fouten gemaakt en proberen overal geld uit te halen 😡 belachelijk gwoon dat je hiervoor moet betalen! 😡 In prince of Persia moet je ze vinden.. had dan zoeits gedaan ofzo.. Laffe streek..

 3.   
  tom(L)'s avatar

  ik gaa hem zeker halen bij de ps3 krijg ik hem gratie lekker makelijk 😛 😆