Morgen meer informatie over patch Bully: Scholarship Edition

Bully: Scholarship Edition ligt ook bij ons in de winkels, maar al een tijdje duiken diverse berichten op over bugs in de Xbox 360-versie. Zo zou de game zo nu en dan last hebben van vastlopers, stevige framedrops en andere fouten. Rockstar had al te kennen gegeven dat ze spoedig met een patch zouden komen, maar tot dusver is het stil gebleven.

Vandaag laat een woordvoerder van Rockstar tegenover MTV weten dat ze morgen met meer informatie over de patch naar buiten zullen komen. Een patch op korte termijn zou erg welkom zijn, zeker gezien de goede score van Bully: Scholarship Edition in onze review. Morgen weten we wellicht wat meer…

In Bully (Canis Canem Edit) speel je Jimmy Hopkins die, te midden van pestkoppen, strenge leraren en een schoolhoofd die het op hem gemunt heeft, zijn hoofd boven water moet zien te houden. Volg diverse lessen in onder andere scheikunde, biologie, wiskunde, Engels, muziek en fotografie of ga op avontuur om verschillende missies te voltooien. Overleven op school, favoriet worden bij de meiden en een leuk zakcentje verdienen zijn dan ook je voornaamste bezigheden in Bully.

Wil je meer weten over Bully: Scholarship Edition? Check dan snel onze review!

Bully: Scholarship Edition is verschenen voor de Xbox 360 en Wii.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hopen dat ze er wat aan kunnen doen. Schijnt toch erg irritant te zijn als ineens wat vast loopt.

  2.   
    stormtrooper's avatar

    ja inderdaad, het moet worden opgelost.