Nieuwe officieuze releasedatum Too Human in augustus

Al tijden in productie en nog steeds langverwacht onder de hack-and-slasher fanaten is natuurlijk Too Human. Een releasedatum is nog altijd erg onduidelijk, maar eerder dit jaar dook al het nieuws op dat de game wellicht in mei uitgebracht zou worden.

Retailer GameStop heeft echter vandaag de releasedatum van Too Human verschoven naar augustus. Hoewel het nog verre van een offici√ęle aankondiging is, lijkt het er sterk op dat Too Human pas rond de zomer zal verschijnen.

In Too Human wordt het gehele heelal beheerst door een overmacht van verschillende robotrassen met allerlei slechte bedoelingen. Jij speelt Balder, een mens die met behulp van biogenetische aanpassingen en krachten een ware nachtmerrie is voor de eerdergenoemde vijand. Samen met een klein rebellenlegertje moet je ervoor zorgen dat de ijzerwinkels tot schroot worden verwerkt en niemand meer kwaad kunnen doen.

Wil je meer weten over Too Human? Check dan ook eens onze Fast Forward.

Too Human zal wellicht in augustus uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Blijft maar gokken wanneer die komt. Straks toch al druk met Ninja Gaiden 2 en Fable 2 dus ze mogen wel rustig aan doen. ūüėČ