Sony heeft veel vertrouwen in MMO’s op consoles

Sony directeur John Smedley liet onlangs in een interview weten dat hij erg gelooft in console MMO’s. Op de vraag van GameDaily of een MMO op de consoles World of Warcraft zou kunnen evenaren, antwoordde Smedley dat hij daar ”absoluut vertrouwen in heeft”. Volgens hem is het feit dat elke PS3-gamer over eenzelfde internetmogelijkheid en dezelfde hardware beschikt erg belangrijk. Dit zou een gebalanceerd online-netwerk betekenen voor mogelijke Massively Mutliplayer Online Games, aldus Smedley.

  “It’s a massive advantage over the PC and we don’t have to worry about graphics cards or things like that. It’s going to be very big. Console online gaming in general I think is going to be one of the next huge phases of growth in the online gaming space.”
 1.   
  PS3Killer's avatar

  Vertrouwen in jezelf is belangrijk, laten we het daar maar op houden:)

 2.   
  Kaassouffl3's avatar

  Nu ik nog….

 3.   
  Gerjann's avatar

  fuck MMO. Is egt niks aan! 🙁

 4.   
  JonsoN's avatar

  tsjah waarom zou t niet kunnen?..

 5.   
  mrxthereal's avatar

  Ik zie inderdaad niet waarom het niet op een console zou moeten kunnen, normale RPG’s werken er ook goed, de online services van tegenwoordig op de console werken fantastisch en iedereen heeft idd ook nog eens dezelfde hardware. Als Microsoft of Sony nu slim is laten ze een studio die wel van wanten weet er een ontwikkelen en voilà, weer een hoop verkochte consoles erbij

 6.   
  Tha Destiny's avatar

  WHAHAHHAHAAHAHHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHA

  Grappenmakers bij sony gek

 7.   
  bugatti's avatar

  kinkt belovend, nice