Prille details Prey 2 bekend gemaakt

De shooter Prey zorgde in 2006 voor een behoorlijke verrassing met een innovatieve gameplay en de game werd zodoende een aardig succes. De geruchten over een vervolg doken dan ook al snel op, maar echte details omtrent Prey 2 bleven tot dusver achterwege. Nu komt daar verandering in, want een paar prille details zijn online opgedoken.

Zo zal Tommy, de indiaan die in het eerste deel de Aarde verloste van een alien-invasie, weer terugkeren. Hij wordt echter beschuldigd van de verdwijning van zijn familie, waardoor hij de Aarde moet ontvluchten. Toch zal de toekomst van onze planeet weer in de handen van Tommy komen te liggen.

Verwacht weer meer bekende Prey-gameplay, zoals het spelen met zwaartekracht en het gebruik van portalen. Diverse nieuwe innovaties worden beloofd, al is het nog onduidelijk of we deze keer ook zelf de vrijheid hebben om portalen te creëren. In elk geval kunnen we weer los gaan in een uitdagende sci-fi wereld, voorzien van mooie visuals en spannende, actievolle gameplay.

Prey 2 is in ontwikkeling voor de PC en Xbox 360. Verdere details ontbreken nog op dit moment.

  1.   
    Chielh's avatar

    Ik hoop dat ze nu wel een andere engine gebruiken ipv de doom3 engine….

  2.   
    Neolite's avatar

    Chielh schreef, "Ik hoop dat ze nu wel een andere engine gebruiken ipv de doom3 engine…."

    vast wel, maar toen prey uitkwam was de doom3 engine echt niet slecht hoor. 😉

  3.   
    Daodan's avatar

    Ja joh, je redt de wereld van een alien-invasie maar omdat je misschien je familie hebt ontvreemd wordt je massaal veroordeeld. Dat klinkt niet helemaal overtuigend, maar het zal uiteindelijk wel wat logischer vormgegeven worden. 😛 Ik hoop dat in Prey 2 die zeven spirit-trials terugkomen die Tommy oorspronkelijk moest volgen in het eerste deel.

  4.   
    GraveDevil's avatar

    Ik heb het eerste deel hier liggen en ik vond er geen hol aan. Een maat van mij kon er geen genoeg van krijgen, en wat een beetje typisch is is dat hij een rpg gamer is en ik fps/rts..

  5.   
    firro's avatar

    NAIS kan er niet op w8en 🙄

  6.   
    PS3Killer's avatar

    firro schreef, "NAIS kan er niet op w8en 🙄 "

    Ik neem aan dat je NICE bedoeld? Te vlugge reactie 😛

  7.   
    NLkevvNL's avatar

    zlrs weer et zelfde als deel 1 dan word et mss nikss

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Lijkt me wel vet hoor 😆 Maar ik hoop niet dat je zelf portalen kan maken want anders word het het zelfde als Portal en die vond ik opzich wel leuk, maar niet echt super boeiend 🙄