Geen Sonja Bakker meer nodig met My Health Coach: Weight Management

Ubisoft heeft een nieuwe game voor de DS aangekondigd die je zal proberen te helpen met het op peil houden van je gewicht. My Health Coach: Weight Management zal ervoor zorgen dat je beter eet en meer beweegt.

Het spel wordt ontwikkeld met de hulp van een fitness-coach en een voedingsdeskundige en zal dus veel precieze informatie bevatten over hoe je gezonder kan leven. My Health Coach komt bijvoorbeeld met een stappenteller, die je aan het eind van de dag in je DS kunt pluggen. De DS zal dan jouw informatie downloaden en vervolgens gedetailleerde gegevens verschaffen over je prestaties. Elke dag krijg je nieuw advies, lichamelijke uitdagingen, mini-games en quizzes. Dat allemaal om jou op een gezond gewicht te krijgen.

My Health Coach: Weight Management komt deze zomer uit voor de DS.

  1.   
    ckerigon's avatar

    zulke dingen maken nintendo’s handheld echt ten schande jonge maak er gwn games voor ga er geen dieet programma’s ofzo voor maken….

  2.   
    Darkknight's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "zulke dingen maken nintendo’s handheld echt ten schande jonge maak er gwn games voor ga er geen dieet programma’s ofzo voor maken…."

    nou ik vind het prima want, mensen kiezen er toch zelf voor als ze dit willen kopen? en browser staat toch ook op ds en is toch ook geen game? maar je zult zien hoe goed deze game nog zal verkopen :wink:. (niet dat ik dik ben ofzo)

  3.   
    Tommy6769's avatar

    sonja bakker is echt *#%) 😀

  4.   
    sjoerdte's avatar

    niet nodig 😀

  5.   
    JonsoN's avatar

    *zucht*

  6.   
    Abcdefgh's avatar

    ..

  7.   
    PS3Killer's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "zulke dingen maken nintendo’s handheld echt ten schande jonge maak er gwn games voor ga er geen dieet programma’s ofzo voor maken…."

    Helemaal mee eens, dieet game maken is toch echt een idioot idee.