Spore en Monkey Ball komen naar de iPhone

Misschien zie je de iPhone niet als een platform waar je graag games op zou spelen, maar dat gaat veranderen als het aan EA en Sega ligt. Spore en Monkey Ball zullen de telefoon namelijk sieren. Beide games maken gebruik van het touch-screen en de tilt-sensor is het apparaat. Deze twee games zouden de eerste zijn in een lange serie games voor Apple’s business phone waarvan er meer exemplaren zijn verkocht dan de Playstation 3.

Deze aankondiging komt na het nieuws dat er meer games naar de Mac komen en dat Id’s nieuwe engine vanaf dag één beschikbaar zal zijn voor Mac. Gaat Apple dan toch weer aan de haal met gaming?

  1.   
    ckerigon's avatar

    waarom nieuws over de iphone?
    jah oke het is een mooi ding maar hijs niet eens in nederland te koop ja en als ie er wel was zat ie tege de prijs van 800 euro aan 😮

  2.   
    xizaaR's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "waarom nieuws over de iphone?
    jah oke het is een mooi ding maar hijs niet eens in nederland te koop ja en als ie er wel was zat ie tege de prijs van 800 euro aan 😮 "

    ik heb een iphone

  3.   
    xizaaR's avatar

    ga ik vet wel kopen
    😉

  4.   
    Xynetor's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "waarom nieuws over de iphone?
    jah oke het is een mooi ding maar hijs niet eens in nederland te koop ja en als ie er wel was zat ie tege de prijs van 800 euro aan 😮 "

    Ik vind het geweldig nieuws en over die iPhone gedoe het komt namelijk ook uit op de iPod Touch en die is wel in Nederland te koop.
    Ik heb een iPod Touch BTW en ik kan niet w8 😛

    PS: Waarom staan de filmpjes van Gametrailers er niet bij?

    Links:
    Monkey Ball
    Spore

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Gaat Apple dan toch weer aan de haal met gaming?

    Ik hoop het! Ik ben er net achter gekomen dat als je Universe at War een beetje fatsoenlijk online wilt spelen €60 per jaar meot gaan betalen voor een gold windows live account! 😡 Dat heeft apple niet, mag ik hope 😉

  6.   
    PS3Killer's avatar

    Slijm, slijm en nog een slijm. Wil em ook, mischien komende zomer meenemen uit Vs, maar weet niet zeker of ik er dan ook alles in Ned mee kan.

  7.   
    cyberman12's avatar

    Komt ie ook op de iPod Touch, lijkt me sterk dat ze dit hier uit gaan brengen terwijl er hier nog geen iPhone (officieel) te krijgen is… ze mogen trouwens wel eens een paar games uitbrengen voor de iPod touch, op de mijne (net zo als bij iedereen) staan geen games. Simpel spelletje als Sudoko of Tetris is toch zeker niet zo moeilijk? Leuk voor als je je verveeld en even geen draadloos internet tot je beschikking hebt.