Gamersnet.nl

Ready At Dawn: God of War: Chains of Olympus onze laatste PSP-game

Ready At Dawn, ontwikkelaar van God of War: Chains of Olympus en Daxter meldde vandaag dat God of War: Chains of Olympus haar eerste en laatste game in de God of War serie en tevens haar laatste project voor de PlayStation Portable is. Ready At Dawn gaat verder met nieuwe ideeën en projecten voor andere consoles. Ook zal er geen port van God of War: Chains of Olympus naar de PlayStation 2 komen, aldus het officiële bericht op de website.

Wat de ontwikkelaar precies van plan is, is afwachten, maar gezien de goede band met Sony is het het meest waarschijnlijk dat de PlayStation 3 als platform zal worden uitgekozen.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

Wil je meer weten over God of War: Chains of Olympus? Check dan snel onze Fast Forward!

God of War: Chains of Olympus verschijnt 28 maart voor de PSP.