Bully: Scholarship Edition spoedig voorzien van fix

Bully: Scholarship Edition ligt inmiddels ook bij ons in de winkels, maar al een tijdje duiken diverse berichten op over bugs in de Xbox 360-versie. Zo zou de game vooral op oudere Xbox 360 consoles last hebben van vastlopers, stevige framedrops en andere fouten.

Rockstar had al geschokt gereageerd op deze problemen en de ontwikkelaar heeft bekend gemaakt dat er druk gewerkt wordt aan een fix. Deze fix kunnen we waarschijnlijk volgende week verwachten, wat wel zo prettig is aangezien Bully een mooie acht scoorde in onze review.

In Bully (Canis Canem Edit) speel je Jimmy Hopkins die, te midden van pestkoppen, strenge leraren en een schoolhoofd die het op hem gemunt heeft, zijn hoofd boven water moet zien te houden. Volg diverse lessen in onder andere scheikunde, biologie, wiskunde, Engels, muziek en fotografie of ga op avontuur om verschillende missies te voltooien. Overleven op school, favoriet worden bij de meiden en een leuk zakcentje verdienen zijn dan ook je voornaamste bezigheden in Bully.

Wil je meer weten over Bully: Scholarship Edition? Check dan snel onze review!

Bully: Scholarship Edition is verschenen voor de Xbox 360 en Wii.

  1.   
    arie de beuker's avatar

    Word dus mooi snel gepatcht 🙂 Kunnen veel ontwikkelaars een voorbeeld aan nemen

  2.   
    Capp's avatar

    Mooi.. 8)

  3.   
    0karel0's avatar

    nope!

  4.   
    xizaaR's avatar

    als het aan mij ligt was het nu al gefixt 😳 😉

  5.   
    Darkknight's avatar

    Dat klinkt niet zo goed….

  6.   
    calkie's avatar

    ach er word de laatste tijd toch geen 1 spel goed afgeleverd en dat vind ik de weer keer zeide van internet ja het spel is bijna af maar er moet nu geld verdient worden laten we het maar uitbrengen en er later een patch achter aan gooien

  7.   
    PS3Killer's avatar

    Bah, deze game doet me teveel denken aan school.