Metal pack en Dropkick Murphys staan op stapel voor Guitar Hero 3

Goed nieuws voor Guitar Hero liefhebbers: er komen weer twee songpacks in jullie richting. Voor de mensen die houden van de nodige vingerkramp komt er een Metal Pack. De nummers Deftones’ “Hole in the Earth,” Avenged Sevenfold’s “Almost Easy” en Thrice’s “The Arsonist” zal je volgende week voor 500 MS Points (€4,15) aan kun schaffen via Xbox Live en het Playstation Network.

Mensen die het graag zo goedkoop mogelijk houden kunnen beter wachten op het Dropkick Murphys pack dat helemaal gratis beschikbaar gemaakt zal worden. Het pack bevat de drie nummers “Famous for Nothing,” “(F)lannigan’s Ball” en “Johnny, I Hardly Knew Ya”. Dit pack moet half maart online te verkrijgen zijn.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitaristen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel je tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt, krijg je power-ups die je kunt gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III goed voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

  1.   
    Ranzaap's avatar

    Ok, en nu een Black metal pack ><

  2.   
    PS3Killer's avatar

    Hoe veel packs met nummers gaan er nog uitkomen voor Guitar Hero III? Ik heb de laatste tijd al meer niews gezien over nieuwe nummers en updates hiervoor.

  3.   
    NLkevvNL's avatar

    dit is wel lauw vooral als je van metal houd zoals ikXD

  4.   
    PS4owner's avatar

    nee ze moeten meer nummers van metallica er in doen, ride the lightning en enter sandman, the memory remains, somekind of monster om een paar op te noemen 8)