Achievements Condemned 2 bekend gemaakt

Binnenkort kunnen we weer flink gaan griezelen met de spannende game Condemned 2. Zoals gebruikelijk krijgt de Xbox 360-versie weer de nodige Achievements om het saldo van je Gamerpoints nog wat verder te verhogen. Een overzicht van alle Achievements is hier te vinden.

In Condemned 2 speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden. Om het mysterie van Condemned 2 op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking.

De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Condemned 2 zal op 4 april verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Pack Leader's avatar

    Dat zijn er weer een leuk aantal :D. Kan niet wachten deze te gaan spelen met vrienden 😛