Pakket met twee Guitar Hero III gitaren onderweg naar de winkels

Activision heeft geluisterd naar de vraag van de consument, want de pakketten met twee Guitar Hero III gitaren zijn op weg naar de winkels. Helaas vooralsnog alleen naar Amerikaanse; een Europese releasedatum moet nog aangekondigd worden. Tot voorheen kon je vaak niet tegelijk met een vriend of vriendin losgaan op de nummers van Guitar Hero, want losse gitaren zijn vrijwel niet te krijgen. Met het dubbelpakket is dit probleem opgelost.

Verwacht wordt dat het pakket rond de tweehonderd dollar gaat kosten. Of er ook een dubbelpakket voor de overige Guitar Hero III-versies zal komen is onbekend.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitaristen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel je tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt, krijg je power-ups die je kunt gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III goed voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Als ze hier nou een leuk prijskaartje aanhangen, zouden ze wel ‘ns een hoop winst kunnen gaan maken.