Release Dark Sector verschoven naar 4 april

Gisteren hadden we al het bericht dat Dark Sector van eind maart naar “ergens in april” verschoven was. Vandaag is meteen bekend gemaakt dat het uitstel van bijzonder korte duur is, want de game zal nu op 4 april in de winkels liggen.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren.

Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector zal op 4 april verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Xtremie's avatar

    Hoe langer het duurt….Des te beter de game wordt 🙄

  2.   
    PS3Killer's avatar

    Niet altijd, kan ook gewoon zijn dat het later uitkomt, omdat er op dat moment al een concurrerende game uitkomt in hetzelfde genre.