Super Smash Bros. Brawl hamert er stevig op los in nieuwe trailers

Menig Wii-gamer kijkt uit naar Super Smash Bros. Brawl. Ondanks de geruchten over een mogelijke releasedatum in juni, heeft Nintendo nog niets bevestigd. Gelukkig laat de game wel weer wat zien, vandaag in een drietal nieuwe trailers.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

Super Smash Bros. Brawl heeft nog geen releasedatum, maar wordt ergens in het derde kwartaal van dit jaar verwacht en verschijnt exclusief voor de Wii.

 1.   
  GutZilla's avatar

  OOOOOOOOO MIJN GOD!!! Ik weet niet wat ik moet zegge, de graphics…de charactars…de modes…de menu’s…de kleuren…de muziek…Ik voel me BRAWLA-achtig ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ik snap echt niet wat hier nou zo bijzonder aan is.. zal vast leuk zijn als je een dagje vrij bent ofzo..

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Zooo prachtig:o en het ziet er ook helemaal af uit.. Waarom brengen ze hem niet ff uit voor mij?!

 4.   
  ms13694's avatar

  Nu begrijp ik waarom men een wii koopt ๐Ÿ˜ฎ