Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Worms: A Space Oddity Weapons 2 Trailer

De nieuwe Worms, genaamd Worms: A Space Oddity, zal een combinatie worden tussen het oude spel en de controles van de Wii. Worms: A Space Oddity zal verschijnen in een nieuwe visuele stijl, geïnspireerd door oude science fiction. Het slagveld in Worms: A Space Oddity vindt plaats op zes verschillende werelden, elk met hun eigen wapens en omstandigheden. Worms: A Space Oddity komt op 28 maart uit op de Wii. Van deze game is nu een tweede wapens-trailer verschenen.

 1.   
  ckerigon's avatar

  hij doet het niet 😥

  en laat alsje dit keer eens het in 3d doen

 2.   
  Alias's avatar

  waarom 2d ik had eigenlijk wel verwacht dat ze een worms game voor de wii in 3d zouden doen zeker na worms 4 mayhem 😕 worms in 3d zou de besturing van de wii veel meer tot zijn recht laten komen 😉

 3.   
  JonsoN's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "waarom 2d ik had eigenlijk wel verwacht dat ze een worms game voor de wii in 3d zouden doen zeker na worms 4 mayhem 😕 worms in 3d zou de besturing van de wii veel meer tot zijn recht laten komen 😉 "

  Al dat ‘grafische geweld’ kan de Wii gewoon niet aan:p

 4.   
  Alias's avatar

  JonsoN schreef, "

  ”..-[Alias schreef, "-..”]waarom 2d ik had eigenlijk wel verwacht dat ze een worms game voor de wii in 3d zouden doen zeker na worms 4 mayhem 😕 worms in 3d zou de besturing van de wii veel meer tot zijn recht laten komen 😉 "

  Al dat ‘grafische geweld’ kan de Wii gewoon niet aan:p"

  idd maar zoveel vraagt worms 4 mayhem nou ook weer niet 😆

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Maar het blijven gewoon oude wapens met een andere naam 🙁