Mario & Sonic at the Olympic Games vijf miljoen keer verkocht

Wat krijg je als je het icoon van Nintendo mengt met de ster van SEGA? Precies, Mario & Sonic at the Olympic Games. In deze game staan de olympische spelen centraal en het is aan jou om samen met de Wiimote of stylus er voor te zorgen dat er nieuwe olympische records worden gevestigd.

Simon Jeffery, de man aan het hoofd van SEGA of America, heeft laten weten dat Mario & Sonic at the Olympic Games inmiddels de grens van vijf miljoen verkochte exemplaren is gepasseerd. Gezien de hoge noteringen van het spel in diverse wekelijkse charts, is dit enorme aantal natuurlijk geen grote verrassing, maar nog steeds wel een prestatie van formaat.

Mario & Sonic at the Olympic Games bevat 20 verschillende activiteiten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game is voorzien van 16 characters, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote of de stylus van je DS op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen.

Mario & Sonic at the Olympic Games is verschenen voor de Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Was te verw8en. Toch een mooi aantal!

 2.   
  GutZilla's avatar

  Hoogstwaarschijnlijk het meest vanwege de namen, Mario en Sonic!

 3.   
  Jarek's avatar

  ik heb hem ook 😛 😛

 4.   
  Verbeemen's avatar

  ik heb hem ook voor de wii en heb er geen spijt van en die revieuw klopt je word er heeeeeel moe van

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Ik denk dat dit voor alle leeftijden wel leuk is om te spelen 😛 Inderdaad de combinatie van Mario en Sonic is echt goed! 😉

 6.   
  mrxthereal's avatar

  Zo zie je maar weer dat je niet per sé een spel van topkwaliteit hoeft af te leveren om goed te verkopen, een paar bekende namen doen het halve werk al. Precies hetzelfde met Pokemón deeltje ”zoveel”, helemaal niet orgineel meer maar verkoopt toch wel weer rond de 10 miljoen stuks.

 7.   
  ckerigon's avatar

  toppie nintendo 😀

  ach wat verwacht je anders van een nintendo game?

 8.   
  PS3Killer's avatar

  Dit noemen we nog een cijfers, 5 miljoen is veel, ookl voor de Wii.