Flash-demo van Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure uitgebracht

Vrolijke games heeft de Wii natuurlijk in overvloed en een adventuregame met een piratenthema zien we ook wel vaker. Toch zag ontwikkelaar Capcom de mogelijkheid om binnen het drukke genre met een nieuwe game te komen en zodoende werd Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure ontwikkeld.

De game deed het erg goed, getuige ook onze enthousiaste review, maar voor iedereen die de game eens zou willen uitproberen is er vandaag een flash-demo uitgebracht. In de demo kun je een heel level spelen zoals je die in de volledige game kan aantreffen, alleen dan natuurlijk wel zonder de bekende Wii-besturing.

Je vindt de demo op de officiële website, onder de optie “gameplay”.

Zack & Wiki: Quest for Barbados' Treasure logo

Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure is een innovatieve puzzel-adventure die volop gebruik maakt van de unieke Wii-besturing. Als speler ga je op onderzoek in diverse wonderlijke omgevingen, waarbij het oplossen van puzzels en interactie met de wereld centraal staan. De rode draad in deze game is de zoektocht van piraat Zack en zijn vliegende aap Wiki naar een legendarisch piratenschip om uiteindelijk de beste piraat ter wereld te worden.

Wil je meer weten over Zack & Wiki? Lees dan ook eens onze review!

Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure is in januari verschenen voor de Wii.

  1.   
    Carmen07's avatar

    Best een leuke demo maar op de Wii zal het vast leuker zijn met die besturing. Dat mis je zo op de pc toch wel.

  2.   
    ckerigon's avatar

    straks thuis maar eem dowloaden 😛