Gamersnet.nl

Epic sluit licensiedeal voor Gears of War 2 shirts

Epic heeft een deal gesloten met game t-shirt fabrikant Inno-Wear. Inno-Wear heeft daarmee de licensie om t-shirts van Gears of War 2 te maken. De fabrikant bezit hiernaast ook al de rechten voor Xbox, Resident Evil, Unreal Tournament, Mario, Sonic en Zelda kleding. Aurelien Palasse, development director van Inno-Wear, is blij met de overeenkomst.

Wat we precies mogen verwachten is nog onbekend, behalve dat “the apocalyptic world of Marcus Fenix and his Delta Squad will be available through Inno-Wear’s multiple brands in time for the official release of the game (in november)” .

Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel. Het verhaal belooft ook extra aandacht te krijgen.

Gears of War 2 verschijnt in november, exclusief voor de Xbox 360.