Voice actor John DiMaggio bespreekt details Gears of War 2

Voice actor John DiMaggio, de man die de stem van Marcus Fenix uit Gears of War 1 en 2 verzorgt, heeft enkele nieuwe hints gegeven over Gears of War 2. Volgens DiMaggio krijgen Xbox 360 gamers straks ook de kans om tegen de Brumak te vechten, wat eerder al mogelijk was met de PC-versie van de eerste Gears of War.

Niet geheel verrassend zal Gears of War 2 diverse nieuwe wapens, vijanden en characters bevatten. DiMaggio is op dit moment bezig met het inspreken van teksten voor zowel Marcus Fenix als Franklin, de man met de Junker. In navolging van wat CliffyB eerder al vertelde, gaf DiMaggio tevens aan dat het verhaal van de tweede Gears of War game “veel dieper” zal worden, mede dankzij de tussenfilmpjes.

Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel. Het verhaal belooft ook extra aandacht te krijgen.

Gears of War 2 verschijnt in november, exclusief voor de Xbox 360.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    Wat is een Brumak??? Ik heb alleen Gears of War gespeeld op de 360.

  2.   
    ChielB's avatar

    Kijk hier maar eens… 8)

  3.   
    Tommy6769's avatar

    ik wil ook zo’n stem als marcus fenix 😛

  4.   
    LXZ-76's avatar

    ChielB schreef, "Kijk hier maar eens… 8) "

    Niet geschikt als huisdier dus…

  5.   
    Mase's avatar

    Dieper verhaal, beter dan deel één als ik het zo lees.

  6.   
    PS3Killer's avatar

    Kwijl kwijl kwijl, als ik een game mocht aanwijzen die ik het liefst ook op de PS3 wil, is het GoW serie wel.

  7.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Ik zou ook graag de stem van Marcus Fenix willen hebben