Doe een gebed aan de goden voor de beta van Age of Conan

Beta’s voor gloednieuwe spellen zijn over het algemeen erg gewild. Voor Age of Conan: Hyborian Adventures doet developer Funcom ook een gooi naar een originele betacode verdeling, door mensen een gebedje op te laten sturen naar de zogenaamde Hyborische goden. De meest originele ideeën of leuke gebeden krijgen een beta opgestuurd, dus ga alvast maar op je knieën en richt je tot Hyborië.

Je gebedje moeten vóór 9 maart ingeleverd zijn, wil je nog geldig meedoen. De verder regels zijn hier te vinden. Hebben jullie je beargumenteerde wens al klaar voor Funcom, plaats die dan direct hier. Ook wij zijn erg benieuwd naar jullie ideeën.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 20 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

  1.   
    VanishNL's avatar

    vind ik wel goed bed8 zo een actie staan best leuke tussen maar ik ga niet meedoen vind conan niet zo 😉

  2.   
    Lashrom's avatar

    Ik doe een eigen gebedje bij mijn eigen enige god die er bestaat ! En voor niemand anders !

  3.   
    Sarge's avatar

    ik doe ook geen gebed voor een bèta-versie:-?

  4.   
    JonsoN's avatar

    AMEN!! zo goed?::P