Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nintendo beperkt text chat Mario Kart Wii

Eerder vandaag was er al het bericht dat Mario Kart Wii geen voice chat zal krijgen en het in plaats daarvan moet doen met text chat in rooms voordat de race begint. Vandaag blijkt echter dat de text chat behoorlijk beperkt is, want je zult alleen kunnen communiceren door middel van vooraf aangemaakte zinnen, zoals “let’s race” en diverse begroetingen.

Waarom Nintendo de text chat behoorlijk aan banden heeft gelegd, is niet duidelijk. Het voordeel is natuurlijk wel dat de tekst automatisch in de goede taal verschijnt voor elke gamer.

Mario Kart Wii beschikt over alles wat je van een Mario Kart-titel verwacht; veel kleurige figuurtjes uit het Mario-universum, 32 knotsgekke banen met dito mogelijkheden om af te snijden en elkaar van de sokken te rijden en natuurlijk erg veel power-ups. Nieuw aan dit deel is dat het online te spelen is via de Nintendo Wi-Fi Connection en de aanwezigheid van motoren.

Mario Kart Wii wordt in Europa op 11 april uitgebracht.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Damn wat achterhaald zeg met die standaard teksten, alsof het een game uit de jaren 90 is. Leek me een erg leuke titel worden, maar zonder fatsoenlijke chat is het toch wel stukken minder. 🙁

 2.   
  Pinzö's avatar

  Jah echt 😕 Maar ik denk dat ze de kleine kinderen willen beschermen want anders word het net zoals soms met XBL 😆

 3.   
  lilfvd's avatar

  zanik niet het is vreselijk irritant op xbox live al die idioten die maar blijven schreeuwen

 4.   
  Jarek's avatar

  lol , de game zelf blijft er wel leuk door denk ik

 5.   
  Kaassouffl3's avatar

  lilfvd schreef, "zanik niet het is vreselijk irritant op xbox live al die idioten die maar blijven schreeuwen"

  Das juist leuk..

  EN dan kunnen ze het er netzo goed uithalen, want hier zit niemand meer op de wachten in 2008

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  kaassouffl3″][quote=”lilfvd schreef, "zanik niet het is vreselijk irritant op xbox live al die idioten die maar blijven schreeuwen"

  Das juist leuk..

  EN dan kunnen ze het er netzo goed uithalen, want hier zit niemand meer op de wachten in 2008[/quote]

  Geloof me… als je (tijdens een potje cod 4) bijna een half uur lang van een 12 jarig kutjog moet horen hoe goed amerika is en dat amerika het beste is en het volkslied maar al te fals loopt te schreeuwen..
  Ga je dat ding zelf uit zetten.

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb nooit nergens last van behalve 1 keer maar was ook mijne eigen schuld was in een private server met alleen maar japanse mensen majah hadden ze maar ww erop moeten zetten. Maar je kan toch altijd mensen mute of je trek er niks van aan want als mensen die personen net comentaar geven dan gaan ze net harder door omdat ze het leukeder vinden majah iedereen zen eigen mening he 😳

 8.   
  PaNNa's avatar

  wieriemaster schreef, "

  ”kaassouffl3″ schreef, "[quote=”lilfvd”]zanik niet het is vreselijk irritant op xbox live al die idioten die maar blijven schreeuwen"

  Das juist leuk..

  EN dan kunnen ze het er netzo goed uithalen, want hier zit niemand meer op de wachten in 2008"

  Geloof me… als je (tijdens een potje cod 4) bijna een half uur lang van een 12 jarig kutjog moet horen hoe goed amerika is en dat amerika het beste is en het volkslied maar al te fals loopt te schreeuwen..
  Ga je dat ding zelf uit zetten.
  [/quote]

  Ze willen altijd bluffen en stoefen die Amerikanen.

 9.   
  ckerigon's avatar

  jammer khad eigelijk iets heel anders in me hoofd ja 😥

 10.   
  GutZilla's avatar

  Misschien willen ze een apart ”spel” gaan maken om voice chat te hebben die je dan voor 30 euries in de winkel kan kopen gwoon als software shit