Meer dan 90 servers klaar voor launch Frontlines: Fuel of War

Frontlines: Fuel of War moet volgens THQ een ‘open world’ first-person shooter worden en de game kan al op een behoorlijke groep fans rekenen. Natuurlijk is de multiplayer een onmisbaar fenomeen en daarom heeft men hier veel aandacht aan besteed. THQ laat weten dat ze meer dan 90 Xbox 360 servers klaar hebben staan om Europese en Amerikaanse gamers van een optimale online-ervaring te voorzien.

Daarnaast bevestigde de uitgever het eerder opgedoken bericht dat de Xbox 360-versie tot 50 spelers zal ondersteunen in de multiplayer. De PC versie ondersteunt nog steeds 64 spelers online.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het β€˜front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze beta-preview.

Frontlines: Fuel of War zal op 29 februari verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  leuk hoor maar ik vind het eng stil rond de pc πŸ™„ langzamerhand is er geen pc meer:S, in ieder geval niet voor gamers 😳 alle toffe titels zijn voor de consoles πŸ˜› begrijp me niet verkeerd ik ben geen xbox of ps3 hater, ik vind het alleen maar jammer πŸ™

 2.   
  -050- Critical's avatar

  sorry voor dubbelpost maar deze komt wel op pc:)

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Deze is inderaad ook PC maar er zijn genoeg vette PC titels hoor. 8)

 4.   
  Jarek's avatar

  Ik ga hem niet halen denk ik

 5.   
  Kilerden's avatar

  ik ook niet, maar is 90 servers veel???

  ik heb daarvan geen verstand πŸ˜‰

  *edit*
  en waarom wordt er niks in het stukje er overgezegd???, meestal heeft dat wel met de titel te maken toch? πŸ˜›

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  ze zeggen er niet bij hoe groot die 90 servers zijn..

 7.   
  none's avatar

  gwon wagte op battlefield bad company, ik speel nu nog steeds baf 2 dus

 8.   
  assassin_MKA's avatar

  ”gamerjarek1991″ schreef, "Ik ga hem niet halen denk ik"

  Ik ook niet.

 9.   
  Uiop's avatar

  )wtw(Critical schreef, "leuk hoor maar ik vind het eng stil rond de pc πŸ™„ langzamerhand is er geen pc meer:S, in ieder geval niet voor gamers 😳 alle toffe titels zijn voor de consoles πŸ˜› begrijp me niet verkeerd ik ben geen xbox of ps3 hater, ik vind het alleen maar jammer πŸ™ "

  Geen PC meer ? Afgelopen 2007 hadden we nog The Witcher,The Orange Box,Crysis,CoD 4,PES 2008,Supreme Commander Expansion,Medieval 2 Kingdoms enzovoort. En ook veel klassiekers speel ik nog steeds zoals Counter Strike enzo die wel op de Xbox is uitgebracht maar niet lekker speelt vind ik. Ook Team Fortress 2 speelt veel lekkerder en vlotter op de PC. Dus denk eerst even na voor je iets zegt :
  En nee 90 servers is niet veel als veel mensen dit kopen want als het allemaal servers zijn van 64 spelers en sommige van 32 is dat niets. Als je kijkt naar bijvoorbeeld Counterstrike zijn er een paar duizend servers. Ook bij CoD 4 hebben ze veel een veel meer servers dan 90. Effe checken hoeveel ^^

 10.   
  DeAdSeYe's avatar

  90 servers zijn niet veel maar ik denk tot ze ermee bedoelen servers van hun uit mensen kunnen altijd nog zelf een server maken of host site’s enzo zullen echt wel meer komen maar dat is gewoon een start en ik denk tot ze zelf die servers hosten 8)

 11.   
  zultrax's avatar

  ik koop liever army of two denk ik πŸ˜€