Mario Kart Wii krijgt geen voice chat

Online gamers die zitten te wachten op Mario Kart Wii moeten even goed opletten, want Nintendo heeft bekend gemaakt dat Mario Kart Wii alleen over text chat zal beschikken. Bij veel mensen ontstond na deze onthulling al snel de vraag wanneer je dan precies moet text chatten tijdens een racegame. Nintendo gaf aan dat het vooral bedoeld is om te chatten tijdens het wachten op andere gamers, nog voordat de race begint dus.

Mario Kart Wii beschikt over alles wat je van een Mario Kart-titel verwacht; veel kleurige figuurtjes uit het Mario-universum, 32 knotsgekke banen met dito mogelijkheden om af te snijden en elkaar van de sokken te rijden en natuurlijk erg veel power-ups. Nieuw aan dit deel is dat het online te spelen is via de Nintendo Wi-Fi Connection en de aanwezigheid van motoren.

Mario Kart Wii wordt in Europa op 11 april uitgebracht.

  1.   
    TheDude's avatar

    Hoe briljant, text chat in een racegame. 😕 Als ze geen voice chat konden maken dan hadden ze beter alle chat kunnen weglaten.

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    Tja it’s for the kids. tot nu toe is nintendo in alles geslaagd dus wacht maar even met uitlachen :p

  3.   
    Mase's avatar

    Nintendo gaf aan dat het vooral bedoeld is om te chatten tijdens het wachten op andere gamers, nog voordat de race begint dus.

    In je ééntje :lol:?

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Mij leek et juist leuk om tijdens het racen naar elkaar te roepen xD