Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Alone in the Dark Real World Rules Tech Demo #2

In Alone in the Dark: Near Death Investigation zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, zoals in eerdere delen, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles. In navolging van de eerste tech demo is er vandaag een nieuwe trailer uitgebracht met een tweede deel. In deze trailer zien we hoe grote objecten te manipuleren zijn en hoe je vuur in je eigen voordeel kunt gebruiken.

 1.   
  PS4owner's avatar

  heel tof maar ik zou willen dat die tech demo als een downloadble demo kon komen

 2.   
  TheDude's avatar

  Demo zal in dit geval demonstratie van de techniek zijn en niet zo zeer een gewone speelbare demo ofzo. Maar ziet er wel heel tof uit. ๐Ÿ™‚

 3.   
  -050- Critical's avatar

  ik houd niet zo van horror maar dit ziet er tog wel heel cool uit

 4.   
  tinusjeh's avatar

  VET!!! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™‚

 5.   
  Mase's avatar

  Die graphics zijn echt vet, is er al een release data van de demo?

 6.   
  ps3 gek's avatar

  Ziet er mooi uit hoe je de objecten kunt gebruiken. ๐Ÿ˜ณ Alleen leek het wel toen hij de tafelpoot in brand stak dat hij zijn handen in het brandende hout hield ๐Ÿ˜› Ziet er verders wel goed uit.

 7.   
  PS3Killer's avatar

  Donker, maar toch wel een mooi filmpje. ๐Ÿ™‚