Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Haze Nectar Trailer

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af. Overheden schakelen steeds vaker gespecialiseerde bedrijven in om militaire operaties uit te voeren. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van de Mantel Corporation en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van de Mantel Corporation. Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promise Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending. Deze keer krijgen we weer wat meer te zien van het speciale goedje nectar in een nieuwe trailer.

 1.   
  Capp's avatar

  Dat eind is mooi ๐Ÿ˜€

 2.   
  Alias's avatar

  ziet er zeker vet uit jammer dat hij alleen voor ps3 is ๐Ÿ™ , maar aan de andere kant ook goed dat de ps3 ook een exclusive heeft ๐Ÿ˜‰

 3.   
  ms13694's avatar

  idd jmmr dat hij ps3 exclusive is ๐Ÿ˜ฅ ziet er wel mooi uit ๐Ÿ˜€

 4.   
  Jarek's avatar

  Ziet er best wel grappig uit.

 5.   
  Uiop's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "ziet er zeker vet uit jammer dat hij alleen voor ps3 is ๐Ÿ™ , maar aan de andere kant ook goed dat de ps3 ook een exclusive heeft ๐Ÿ˜‰ "

  dat is ie niet. Dat is een foutje van GN volgensmij want in interviews en aankondegingen zou het PS3 en PC zijn en misschien later nog een X360 versie. Ook in veel PC bladen staan gewoon previews er van dus volgensmij zit dat wel goed 8)

 6.   
  GutZilla's avatar

  Vet”for every high there’s a low” :P:P:P

 7.   
  -050- Critical's avatar

  Uiop schreef, "

  ”..-[Alias schreef, "-..”]ziet er zeker vet uit jammer dat hij alleen voor ps3 is ๐Ÿ™ , maar aan de andere kant ook goed dat de ps3 ook een exclusive heeft ๐Ÿ˜‰ "

  dat is ie niet. Dat is een foutje van GN volgensmij want in interviews en aankondegingen zou het PS3 en PC zijn en misschien later nog een X360 versie. Ook in veel PC bladen staan gewoon previews er van dus volgensmij zit dat wel goed 8) "

  nope hij is ps3 exclusive staat op ubi ๐Ÿ™

 8.   
  JonsoN's avatar

  *link-edit* -mod

  ๐Ÿ˜‰

 9.   
  ChielB's avatar

  Haze zou inderdaad eerst een timed-exclusive zijn, waarbij de game een paar maanden exclusief voor de PS3 zou blijven en pas daarna ook voor de PC en Xbox 360 zou verschijnen. Zoals hierboven ook al gezegd heeft Ubisoft inmiddels officieel laten weten dat Haze een PS3-exclusive wordt.

 10.   
  Tollos's avatar

  Ik hoop dat deze game goed word. het nectar verhaal is wel leuk bedacht.

 11.   
  PS4owner's avatar

  mooie trailer ik wist niet dat korn een liedje zou maken daarover ๐Ÿ˜†

 12.   
  Uiop's avatar

  ChielB schreef, "Haze zou inderdaad eerst een timed-exclusive zijn, waarbij de game een paar maanden exclusief voor de PS3 zou blijven en pas daarna ook voor de PC en Xbox 360 zou verschijnen. Zoals hierboven ook al gezegd heeft Ubisoft inmiddels officieel laten weten dat Haze een PS3-exclusive wordt."

  ok maar ik hoop alsnog dat ie later komt voor de PC en X360 ๐Ÿ™‚

 13.   
  Xtremie's avatar

  )wtw(Critical schreef, "

  ”Uiop” schreef, "[quote=”..-[Alias]-..”]ziet er zeker vet uit jammer dat hij alleen voor ps3 is ๐Ÿ™ , maar aan de andere kant ook goed dat de ps3 ook een exclusive heeft ๐Ÿ˜‰ "

  dat is ie niet. Dat is een foutje van GN volgensmij want in interviews en aankondegingen zou het PS3 en PC zijn en misschien later nog een X360 versie. Ook in veel PC bladen staan gewoon previews er van dus volgensmij zit dat wel goed 8) "

  nope hij is ps3 exclusive staat op ubi ๐Ÿ™ [/quote]

  Op het eind van de trailer zegt die vent toch on playstation 3 ๐Ÿ˜•

 14.   
  PS3Killer's avatar

  Nice, dat einde met die helm en dat geweer tegen dat glas! Verrasend.

 15.   
  Darkknight's avatar

  zekers vet ps3 guys very lucky

 16.   
  para's avatar

  hoe bedoel je mooi ๐Ÿ˜€ 8) ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™‚

 17.   
  game_expert's avatar

  vette game man ! die ga ik kopeeeeee ๐Ÿ˜€

 18.   
  A7XsynG's avatar

  ey mense het filmpje ziet er vet uit, dat moet k toegeven maar kep best veel slechte reacties gehad over de full game:(