The Settlers: Rise of an Empire breidt zich uit met The Eastern Realm

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC en liet een heel behoorlijke indruk achter, getuige ook onze review. Volgende maand kunnen Settlers-fans weer helemaal aan hun trekken komen, want dan verschijnt de uitbreiding The Eastern Realm.

Deze eerste expansion voegt een nieuwe campaign met acht missies toe, een nieuwe klimaatzone (India), een nieuw beroep (geoloog), een nieuwe held (prinses Saraya), meer weersinvloeden, nieuwe gebouwen en nog veel meer. Vandaag zijn er ook vijf nieuwe screenshots opgedoken van The Eastern Realm.

Het is terug naar de Settlers-roots in dit zesde deel, waarin je weer gewoon een dorpje sticht en het steeds verder uitbouwt totdat je een grote welvarende stad hebt, of misschien wel een compleet rijk om voor te zorgen. Maar leider zijn is niet eenvoudig: je volk is continu afhankelijk van grondstoffen en wil ook wel eens vermaakt worden. Als je meer actie zoekt, start dan de campaign mode. Kies je beste ridders om grote uitdagingen aan te gaan en word de grootste machthebber ooit.

The Eastern Realm voegt een nieuwe campaign met acht missies toe, een nieuwe klimaatzone (India), een nieuw beroep (geoloog), een nieuwe held (prinses Saraya), meer weersinvloeden, nieuwe gebouwen en nog veel meer.

[SCREENSHOTS]

The Settlers: Rise of an Empire is in 2007 uitgebracht voor de PC. De uitbreiding The Eastern Realm zal medio april verschijnen.

 1.   
  Gerjann's avatar

  Yeah!! Die ga ik halen heb The settlers rise of an empire al helemaal kapot gespeeld!! ๐Ÿ˜€

 2.   
  ms13694's avatar

  Vast weer goed voor uren speelplezier!!!!!!!!!!!!!! ik ga um als settlers fan zeker halen!!! ๐Ÿ˜€

 3.   
  -050- Critical's avatar

  ik ben geen rts fan maar deze ziet er grappig uit ๐Ÿ˜†

 4.   
  SnKa's avatar

  klinkt goed, hopelijk word het dat ook